Fizetési feltételek

Ön a megrendeléskor jogosult megjelölni a fizetés módját, amely banki átutalás illetve utánvétes vásárlás (készpénz) lehet.

Házhozszállítással történő kézbesítés esetén a termék ellenértékén felül az esetleges szállítási díj is kiszámlázásra kerül.

A megrendelt termék(ek) vételárát és esetleges szállítási díját tartalmazó számlát a termékhez csomagolva küldjük meg Önnek.


Banki átutalás fizetési mód megjelölése esetén:

Amennyiben a termék vételára és szállítási díja átutalással előre kerül kifizetésre, csak a (esetleges szállítási díjjal növelt) vételárnak bankszámlánkon történt jóváírását követően indítjuk el a termék kiszállítását.

a) Amennyiben megrendelt termék(ek) a központi raktárkészletből elérhető(ek) - erről Ön a Szállítási értesítőben kap tájékoztatást - akkor az Ön részére proforma számlát állítunk ki, melyet e-mail-ben megküldünk. Önnek a proforma számla kézhezvételét követően el kell utalnia a számlán szereplő összeget bankszámlánkra. Kérjük, az átutaláskor a közleményben tüntesse fel a proforma számlán szereplő rendelési számot. Amint a proforma számlán megjelölt összeg bankszámlánkra jóváírásra került, a megrendelt termékeket a Szállító kiszállítja Önnek. A kiszállítás időpontját a szállítási értesítő tartalmazza.

b) Amennyiben a megrendelt termék(ek) vagy termékek egy része a központi raktárkészletből nem érhető(k) el - erről Ön a Szállítási értesítőben kap tájékoztatást - akkor Önnek lehetősége van megrendelését módosítani. Amennyiben nem kíván az eredeti megrendelésen módosítani, akkor a termék(ek) beérkezéséről telefonon vagy e-mail-ben értesítjük Önt. Ezt követően az Ön részére proforma számlát állítunk ki, melyet e-mail-ben megküldünk. Önnek a proforma számla kézhezvételét követően el kell utalnia a számlán szereplő összeget bankszámlánkra. Kérjük, az átutaláskor a közleményben tüntesse fel a proforma számlán szereplő rendelési számot. Amint a proforma számlán megjelölt összeg bankszámlánkra jóváírásra került, a megrendelt termékeket – telefonon vagy emailben egyeztetett időpontban - a Szállító kiszállítja Önnek.


Utánvétes fizetési mód megjelölése esetén:

Utánvéttel történt megrendelés esetén Ön a termék vételárát és a szállítási díjat a kézbesítéskor készpénzben fizeti meg a Szállítónak. A Szállító mindaddig nem köteles a megrendelt terméket átadni, amíg Ön a megrendelt termék vételárát és szállítási díját ki nem fizette. a) Amennyiben a megrendelt termék(ek) a központi raktárkészletből elérhető(ek) - erről Ön a szállítási értesítőben kap tájékoztatást - úgy a megrendelt terméket a Szállító kiszállítja az Ön által megjelölt szállítási címre. A kiszállítás időpontját és az Ön által fizetendő összeget (megrendelt termékek bruttó vételára + az esetleges szállítási költség) a szállítási értesítő tartalmazza.

b) Amennyiben a megrendelt termék(ek) vagy termékek egy része a központi raktárkészletből nem érhető(k) el - erről Ön a szállítási értesítőben kap tájékoztatást – akkor Önnek lehetősége van megrendelését módosítani. Amennyiben nem kíván az eredeti megrendelésen módosítani, akkor a termék(ek) beérkezéséről telefonon vagy e-mail-ben értesítjük. A termék(ek) beérkezését követően – telefonon vagy emailben egyeztetett időpontban - kiszállításra kerülnek.