Cégismertető

A HERMET Trade, s.r.o. 2016-ban alakult Szlovákiában. A társaság fő tevékenysége a nagykereskedelem.  Fiatal cég ellenére rövid idő alatt jelentős sikereket értünk el Szlovákiában és Magyarországon, emellett nagykereskedelmi, vagy kiskereskedelmi partnereinkkel évek óta a legnagyobb megelégedettséggel működünk együtt Lengyelország, Szerbia, Szlovénia, Horvátország és Cseh országokban is. Kezdetben tömítőzsinórok, később kandallók, kályhák, kazánok kis- és nagykereskedelmével foglalkoztunk. Az egyre növekvő kapcsolatokra és a pozitív vásárlói véleményekre alapozva bővítettük raktárainkat és termékkínálatunkat.

Kereskedelmi szempontból többek között az alábbi gyárak importőrei és forgalmazói vagyunk: AHAC Iskra (Szlovénia), Pro Termo, d.o.o. (Szerbia), Dortech-Hermetic (Lengyelország), Plamen d.o.o. (Horvátország), Flama (Szlovákia), Stropuva (Litvánia), Slawex (Lengyelország).

Gyors kiszolgálás, gyors szállítás, árukészlet és kiváló árak képezik a nagykereskedelmi gondolkodásunk alapját. Csak az ügyfelekkel szembeni megfelelő hozzáállás és a jól elvégzett értékesítés esetén gondoljuk, hogy partnereinkkel együtt számíthatunk a forgalom növekedésére. Azért vagyunk, hogy meghallgassuk ügyfeleinket, az árukínálatra és az együttműködésre vonatkozó javaslataikat. Támogatásunk közös céljaink elérésében adott, ügyfeleink számára megadunk mindent, ami egy sikeres üzlethez kell. Megfelelő termékinformációk, szervizoktatások, rendszeres üzletlátogatások és nem utolsó sorban első kézből kapott, remek árak.

Célunk, hogy minél több elégedett vásárlót tudjunk magunk mögött és az általunk képviselt márkákat kellőképpen megerősítsük piacainkon. Minden potenciális vevőt és beszállítót szívesen fogadunk irodánkban, hogy a jövőben együttműködhessünk, akár Önnel is, kedves olvasó!


További üzleti sikereket, jó egészséget kíván a HERMET Trade, s.r.o.